Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Lange file door vrachtwagen met pech

Toegevoegd: 27-09-2015, 18.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - De combinatie van een kapotte vrachtwagen en werkzaamheden heeft zondagmiddag voor een lange file gezorgdt op de A58 van Vlissingen richting Bergen op Zoom. Op het hoogtepunt stond er een file van dertien kilometer tussen Middelburg en Goes.


Op dat traject was de rechterrijstrook grotendeels afgesloten. Die lange file leverde voor weggebruikers een vertraging op van meer dan een uur en een kwartier. Daarom adviseerde de ANWB om vanuit Middelburg om te rijden via de Oosterscheldekering (N57) en Zierikzee (N59). Omrijden via de Sloeweg (N62) was niet mogelijk, omdat die weg het hele weekend was afgesloten voor werkzaamheden.

De kapotte vrachtwagen stond ter hoogte van Lewedorp. Door de berging was de rechterrijstrook daar dicht. Even verderop kon het verkeer weer gebruikmaken van twee rijstroken, om vervolgens weer terug te moeten naar één rijstrook vanwege de werkzaamheden op de A58 ter hoogte van de afslag naar Heinkenszand. Daar wordt een nieuwe afslag aangelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (28-9-2015 om 19:01)
Die file had echt niet zo lang hoeven zijn. Onnodig lang. Het valt me op, als er iets gebeurd op de A58, dan moet gelijk heel de weg zowat dicht, de auto's dan 20 km/h laten rijden enz... Ze moeten eens een betere begeleiding uit vogelen. De politie enz... veroorzaken onnodig lage files hier. Vinden ze stoer.
Cookie-instellingen beheren