Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Alerte buurman verjaagt inbreker

Toegevoegd: 28-09-2015, 14.40 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Zondagavond is een inbraak gepleegd in een woning in Vlissingen. Een nog onbekende inbreker sloeg op de vlucht nadat hij betrapt was. Een oplettende buurman verjoeg de crimineel.


De inbraak vond plaats rond 22.00 uur in een woning in de wijk Middengebied. De dader brak een raam aan de achterzijde van het huis en haalde de vensterbank leeg om binnen te komen. Een buurman was gealarmeerd door het gebonk en ging polshoogte nemen. Hij scheen van afstand de inbreker vol in het gezicht, waarna deze er als een haas vandoor ging. De inbreker gebruikte daarvoor een kleine witte fiets.

Uit onderzoek bleek dat er (nog) niets uit de woning was gestolen. De politie nam een aangifte op van de gedupeerde bewoonster.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (29-9-2015 om 15:36)
Helaas weer zo'n dief, wel betrapt maar niet gepakt en de ellende is voor de bewoonster. Toch een pluim voor de buurman!
j (28-9-2015 om 19:33)
Hopelijk krijgt die buurman geen schade claim aan zijn broek omdat hij de inbreker hindert in de uitoefening van zijn beroep .
wim (28-9-2015 om 19:05)
Wat een buiten gewone oplettende buurman om zo iemand die inbreekt bij je buurman gade te slaan en de crimineel door vol licht te vluchten,zeer goed gedaan.
Cookie-instellingen beheren