Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties in zaak mishandeling echtpaar

Toegevoegd: 30-09-2015, 16.01 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - De politie heeft dinsdag 29 en woensdag 30 september vier arrestaties verricht in het onderzoek naar de mishandeling van een echtpaar uit Koudekerke.


Het echtpaar werd op zondagmorgen 14 september door meerdere jongens en meisjes geslagen en geschopt. Vooral de vrouw raakte hierbij gewond. De mishandeling vond rond 02.30 uur plaats bij een parkeerplaats aan de Strandweg. nadat de vrouw naar de groep was toegegaan en tevergeefs aan de jongelui had gevraagd of ze weg wilden gaan.

Het rechercheonderzoek leidde naar de vier verdachten die dinsdag en woensdag werden aangehouden. Het gaat om twee jongens van 14 jaar en twee meisjes van 17 jaar uit Vlissingen. Het viertal is ingesloten in het cellencomplex Torentijd. De recherche zet het onderzoek voort.

Zie ook:
Echtpaar mishandeld door groep jongeren (14-09-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (4-10-2015 om 09:31)
Dit tuig moeten opdraaien voor de kosten en de ouders ook dan kijken ze wel wat hun kind s `avonds uitspookt
Ettepett (3-10-2015 om 11:06)
Bumper,Frans,Joke ik ga helemaal mee met jullie uitspraken,vooral die van Bumper.
Mamavan3 (1-10-2015 om 19:20)
Dit is maar een druppel op de gloeiende kookplaat! Aantal van die jongeren hebben nog veel meer op hun kerfstok... En wat de ouders betreft sommige ouders denken idd van " mijn kind doet zulke dingen niet !!!" Maar veel van deze groep zouden nooit meer vrij gelaten moeten worden, wordt van kwaad tot erger.. En ja ik weet wie het zijn dus weet ook waar ik over praat HELAAS
goldy (1-10-2015 om 10:47)
goed werk van de politie inderdaad degene die er verantwoordelijk voor zijn maar niet 1 jongen die vast zit en op school opgehaald wordt en al een nacht vast zit voor niks! want die was namelijk het hele weekend bij mij thuis en heb bewijs ook dus hoop dat ze snel contact met mij opnemen zodat ze veder kunnen gaan met het onderzoek in plaats van iemand vast te zetten die er niks mee te maken heb en dat voor een jongen van 14 jaar triest
bumper; (1-10-2015 om 10:02)
zet dat tuig eens met naam en foto in de krant, zodat ze goed herkenbaar zijn dat is een afschrikmiddel 1e klas. als het er een van mij was zou hij of zij alle hoeken van de kamer zien en die z.g. Nederlandse wetgeving in deze , een lachertje gewoonweg een lachertje. Even afwachten wat de rechtbank beslist, kunnen we waarschijnlijk nog harder lachen. Bumper;
Frans (1-10-2015 om 09:07)
Ik begrijp er helemaal niets van. Wat doen twee kinderen van 14 jaar s 'nachts om half drie ! nog buiten op straat ???? Letten die ouders dan helemaal niet op hun kinderen ??? Belachelijke tijd voor kinderen van 14 jaar om nog buiten rond te lopen, die horen in hun bed. Hulde aan de politie en sterkte voor de slachtoffers !
Cookie-instellingen beheren