Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Scooterdief snel in de kraag gevat

Toegevoegd: 02-10-2015, 11.03 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Afgelopen nacht is een 31-jarige man uit Vlissingen op de Laurens Stommesweg aangehouden nadat hij kort daarvoor een scooter heeft gestolen uit een rijwielhandel.


De verdachte was omstreeks 23.40 uur een rijwielhandel aan de Koudekerkseweg binnengedrongen, nadat deze een steen door een grote ruit had gegooid. Vervolgens stal hij een retroscooter en een helm uit de voorraad. Met de hulp van getuigen die een man met een scooter in de Ter Hoogestraat en de Laurens Stommesweg hadden zien lopen, werd deze vervolgens binnen 10 minuten na de melding op het fietspad aangetroffen.

Na zijn aanhouding is de Vlissinger voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De man zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (3-10-2015 om 19:10)
Pluim voor de oplettende melders en de politie. Advocaat Koole zal blij zijn. Zal wel weer tunnelvisie bij de politie zijn. Pfffffff Koole
wim (3-10-2015 om 07:10)
Je moet maar durven om een ruit door een grote steen te vernielen om daarna met een retroscooter uit die winkel weg te rijden,wat goed van de getuigen die de man zag lopen om door te geven,dit lees je steeds meer bij het zien van vreemde praktijken door te geven aan politie.
jan (2-10-2015 om 12:33)
Hopelijk vinden ze nog meer bij deze dief. Er zijn de laatste tijd heel veel scooters gestolen in Vlissingen en omstreken. Ik hoop dat de Politie meer controles op scooters gaat uitvoeren.
ajs en fan (2-10-2015 om 12:18)
goed gedaan politie ! en natuurlijk de oplettende mensen. sterkte voor de benadeelden.
Cookie-instellingen beheren