Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (14) vijfde verdachte mishandeling echtpaar

Toegevoegd: 02-10-2015, 11.48 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Gisterenmiddag is een vijfde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de mishandeling van een echtpaar uit Koudekerke.


De verdachte is een 14-jarig meisje uit Vlissingen. Ook zij zou 14 september jl. betrokken zijn geweest bij de mishandeling van een echtpaar op de Strandweg in Koudekerke. Eerder zijn in deze zaak al twee 14-jarige jongens en twee 17-jarige meisjes aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janspommerans (7-10-2015 om 09:48)
Het heeft niets met de politiek te maken Joyce. Je kunt opvoeden, normen en waarden bijbrengen maar het kan met een slok teveel op wel eens ontsporen. Het enige wat die ouders er aan kunnen doen is flink straffen. Poosje niet uitgaan en geen zak/kleedgeld. Je moet ze dáár treffen waar ze gevoelig voor zijn. De ouders kunnen hier niets aan doen tenzij ze zelf ook zo agressief reageren op situaties en het kind dus niet beter weet dan dat het zo hoort......
Andre (5-10-2015 om 13:34)
Iedereen die wat zegt over de opvoeding heeft denk ik geen kinderen. Wat een larie dat de ouders slechte opvoeders zijn. Ik kpom uit een goed gezin, ouders christelijk en ik ging wekelijks mee naar de ker. Van mijn 14e tot mijn 17e de grootste rottigheid uitgevreten zonder dat mijn ouders het wisten. Maarja, iedereen weet het beter. Lieve ouders van dit 14 jarig meisje; heel veel sterkte en ik hoop oprecht dat het met dit meisje goed komt maar dat zal wel, ze is immers nog jong.
Joyce (5-10-2015 om 10:37)
@ anno nu. Dit is het resultaat van het zoetsappige beleid van de overheid! Als ouder mag je je kind niet eens meer een corrigerende tik geven, want dan ben je strafbaar. Dat weten de jongelui ook heel goed en daar maken ze handig gebruik van. Wij werden vroeger als het nodig was wel harder aangepakt en ik kan niet zeggen dat we er slechter van zijn geworden. Wij hadden in ieder geval wel respect voor onze ouders. Nee die slappe hap in Den Haag daar plukken we nu met z'n allen de vruchten van :(
Coco (5-10-2015 om 00:18)
Wat een onzin dat ouders altijd de schuld krijgen...vaak zijn juist dit soort kinderen, thuis heerlijke lieverdjes en daarbuiten!......rotzakken, pestkoppen e.d. En de mensen die zeggen wat doet een 14 jarige nog op straat...sorry, ik ben 47 maar ging op mijn 15de ook naar de Veronicaboot in Middelburg tot in de nacht en ik ben gewoon heel netjes opgevoed...stappen e.d. wil niet zeggen dat je mensen lastig moet vallen....flink straffen die meid en de andere daders...maar helaas schort het daar nog aan in Nederland!
arno (4-10-2015 om 00:39)
Ouders en gastjes schaam je rot dat jullie dit geflikt hebben....als mijn ouders het waren....
Burger (3-10-2015 om 23:09)
Ik sluit mij aan bij de vorige berichten. Mijn reden om te reageren is dat ik wil dat ze persoonlijk, met hun ouders erbij, hun verontschuldiging aanbieden aan het echtpaar ( oprecht) anders vast blijven houden in Torentijd.En een flinke geld boete aan slachtofferhulp, ik vrees dat een verplichte opname in een inrichting er niet bij hoort. Iedereen is en blijft verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Slechte jeugd en dat soort shit daar trap ik niet meer in. Jongen of meisje maakt niet uit.
Cookie-instellingen beheren