Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Meisje beroofd van rugtas in Wemeldinge

Toegevoegd: 03-10-2015, 14.26 uur
Door: Rolf de Feijter

WEMELDINGE - Vrijdagavond is een 19-jarig meisje uit de gemeente Reimerswaal op de Hovijweg in Wemeldinge van haar rugtas beroofd door twee mannen.


Tussen 23.30 en 23.45 uur reed het meisje vanaf haar werk op het fietspad parallel aan de Westelijke Kanaalweg richting de brug van Wemeldinge. Vervolgens nam zij de afslag naar de Hovijweg en zag een personenauto dezelfde kant uitgaan en naast haar stoppen. Nadat de bijrijder was uitgestapt, greep deze het meisje vast en eiste geld. Daarna dwong de overvaller zijn slachtoffer om haar mobiele telefoon weg te gooien.

Hevig geschrokken gaf zij haar rugtas met portemonnee aan haar belager. Toen liet de dader haar los en beveelde het meisje zonder omkijken de Oostelijke Kanaalweg op te lopen. Kort daarop reed de auto snel weg richting Wemeldinge. Het zou om een lichtgrijze vijfdeurs auto gaan.

Het slachtoffer had een summier signalement aan de recherche doorgegeven. Haar belager is een man langer dan 1.77 meter, spreekt accentloos Nederlands en droeg op dat moment een donkere sjaal en een pet/cap met zilveren Nike-teken. Van de bestuurder kon zij geen beschrijving geven.

De recherche is op zoek naar getuigen en vraagt mensen die tussen 23.00 uur en 00.00 iets hebben gezien dit te melden via 0900 8844. De recherche is met name op zoek naar een man op een mountainbike die rond 23.45 uur op de Oostelijke Kanaalweg reed. Volgens het slachtoffer droeg deze man een donkere rugzak en had op zijn fiets groen licht aan de voorkant. Ook is de politie op zoek naar de rugtas van het meisje; lichtbruin met bloemmotief.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry nac (3-10-2015 om 16:07)
Camera op de postbrug?
Jan (3-10-2015 om 14:46)
Wat een lafhartige figuren lopen er toch rond op deze planeet. Als man een vrouw / meisje overvallen, echt wat ben je dan een ontzettende mislukkeling. Triest figuur. Blijf van elkaars spullen af, heb je geen geld ga ervoor werken.
Cookie-instellingen beheren