Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 181 km

Autobrand blijkt ongeval in Vlissingen

Toegevoegd: 03-10-2015, 14.48 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De brandweer is vanmorgen vroeg uitgerukt vanwege de melding van een autobrand in Vlissingen.


De auto zou rond 05.20 uur in brand staan op de Sloeweg. Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen bleek de auto tegen een lantaarnpaal te zijn gereden en tot stilstand te zijn gekomen in de berm ter hoogte van het tunneltje bij de Langeleenweg in Vlissingen. Van brand was geen sprake.

De brandweer kon onverrichter zake terugkeren naar de kazerne. De auto is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (6-10-2015 om 09:03)
waarschijnlijk is bij de aanrijding met de paal zijn radiateur lek gegaan dus koelvloestof op een heet motorblok wat krijgt men dan? witte rook voor veel mensen die passeren is het waar rook is is vuur (beetje dom) brand geeft zwarte rook
brandweerman (4-10-2015 om 10:47)
de brandweer is dan zeer slecht ingelicht of door een lolbroek in de maling genomen
Vlissinger (4-10-2015 om 07:15)
Altijd fijn die mensen die voor niks bellen, misschien eerst een keer je ogen open doen voordat je een hoop paniek zaait.
Cookie-instellingen beheren