Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Agenten maken einde aan illegale houseparty

Toegevoegd: 04-10-2015, 12.31 uur
Door: Rolf de Feijter

KATS - Afgelopen nacht hebben agenten een einde gemaakt aan een illegale houseparty op de Zeedijk in Kats. Er werd niemand aangehouden.


Het geluid van de houseparty was tot in de omgeving van de Westhavendijk in Goes te horen. Van daaruit kwam een melding binnen van geluidsoverlast. Opgeroepen agenten kwamen er al snel achter dat de bron zo'n vijf kilometer verderop lag, namelijk de Zeedijk in Kats. Daar was een 20-tal jongeren aan het feesten.

De aanwezigen kregen te horen dat zij de muziek uit moesten zetten en de boel moesten afbreken. Hieraan werd zonder morren gehoor gegeven. Het terrein is schoon achtergelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-10-2015 om 18:43)
Ik vind het prima werk van politie zoals zij zijn opgetreden waardoor een einde gemaakt is,waarom moet dat nu zo hard als het 5 km te horen is,als dit normaal was gebeurd had er niet verboden geworden eigen schuld.
Arie (5-10-2015 om 17:03)
Vind het zo mooi, hier in Zeeland kan niks..! Hahahah.. jaren in de stad gewoond, daar kon alles! HAHAHAHA.. dooie boel hier. Komt niet meer goed. Helaas pindakaas!
Jan beveland (4-10-2015 om 19:40)
Idd, stemming makerij allemaal. Feestje met 20 man en dan dit meteen een illigale houseparty noemen.. Komop zeg, feestje moet kunnen hoor.
AD. (4-10-2015 om 16:08)
Was het niet handiger geweest om die mensen te vragen of het iets zachter kon en ze gewoon laten doen. Behalve dan misschien het geluid geven bezoekers van een house party geen overlast aan de omgeving.en 20 mensen zijn er ook op een verjaardag en hangen ook rond op een hangplek dus inderdaad een onderonsje en alles beter dan dat ze gaan rondhangen en een hoop ongein uithalen. Nu heb je mensen die niks kunnen verdragen en die klagen als er bij de buren een feesje is. Dus jongens draai de volgende keer de boxen de andere kant op en veel plezier.
Anoniem (4-10-2015 om 13:50)
Ligt er maar net aan hoe de wind staat resje, ff verder nadenken.
Cerebrus (4-10-2015 om 13:49)
Ja, dan durven ze wel. Laat die jongeren lekker feesten, laat ze dan de muziek gewoon zachter zetten. Stelletje zeikerds.
Cookie-instellingen beheren