Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fransen met drugs en duizenden euro's opgepakt

Toegevoegd: 04-10-2015, 15.02 uur
Door: Rolf de Feijter

KRABBENDIJKE - Zaterdagavond zijn twee mannen uit Frankrijk op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke aangehouden nadat in hun auto drugs en een grote hoeveelheid contant geld werd gevonden.


Vanwege het opvallende rijgedrag van de bestuurder werd de argwaan van surveillerende agenten gewekt. Toen bleek dat de Franse kentekenplaat voor kwam in het herkenningssysteem van de politie werd het voertuig rond 21.15 uur op een carpoolplaats voor de afslag Waarde aan de kant gezet. Toen de bestuurder uitstapte, kwam gelijk een sterke wietlucht met hem mee.

Op de vraag of er drugs in de auto aanwezig waren, werden onmiddellijk diverse zakjes met hennep ingeleverd. Omdat de bestuurder en de bijrijder geen aannemelijk verhaal hadden over het drugsbezit zijn deze vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Het ging om een 30-jarige man uit Boulonge sur Mer en een 38-jarige man uit Boulonge. Toen tijdens de fouillering ook nog eens een paar duizend euro aan contant geld boven water kwam, werden de verdachten voor nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Beide mannen zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (4-10-2015 om 19:35)
softdrugs en geld... nou en?
Kees (4-10-2015 om 16:12)
Politie Reimerswaal pluim voor deze mooie aanhoudingen.
Chiel (4-10-2015 om 15:24)
Werkt die nummerplaatherkenning niet bij Poolse snelheidsovertreders?
Cookie-instellingen beheren