Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 270 km

Gewonde bij vechtpartij AZC Middelburg

Toegevoegd: 06-10-2015, 15.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een vechtpartij in het asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg is maandag rond 20.00 uur een man gewond geraakt. Het slachtoffer en twee andere mannen zijn aangehouden.


Toen de agenten na een melding bij het AZC aan de Laurens Stommesweg arriveerden was de rust al weergekeerd. Wel werd het slachtoffer, een 33-jarige man, gewond aangetroffen. Hij had een klap op zijn hoofd gekregen. De man werd door een arts onderzocht.

Volgens de politie verklaarde het slachtoffer te zijn bedreigd met een mes. Ter plekke werden een slagwapen en een mes zijn in beslag genomen. De man en zijn broer (43 jaar oud) zijn als verdachte aangehouden voor het incident. Even later werd nog een derde verdachte (23 jaar oud) aangehouden.

Alle verdachten werden in Torentijd met hulp van een tolk voorgeleid en ingesloten voor onderzoek. Daarbij wordt ook gekeken naar de aanleiding van de vechtpartij en wie welke betrokkenheid had. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JanDoedel (11-10-2015 om 08:18)
Wat voorgeleid in een bus een vliegtuig om het even wat naar het land van herkomst.
oorlog is goede buisness (9-10-2015 om 07:16)
Ik vind de vergelijking van het Eu rijk met het socialistische groot duitse rijk van toen wel opgaan eigenlijk.Net als toen financieren de grootkapitalisten onder het motto van sociaal humanitair optreden de oorlog, plundering en onrecht om er zelf ultra rijk van te worden.
Mario (8-10-2015 om 09:02)
Peter, hoezo begrijp ik het niet helemaal? Kijk wat jij roept: 'ze komen hier om agressie, misdaad en criminaliteit te veroorzaken' met 'ze zijn hier om ons economisch af te persen, de bolsjevisten te steunen enz". De kreten zijn anders, maar de manier waarop is het zelfde. Het over 1 kam scheren (bv "DE moslims"), de demonisering, de haat die opgebouwd wordt - het is zo identiek aan de aanloop naar de Kristallnacht dat het eng is. Waar zit je op te wachten tot je de overeenkomsten ziet? Tot asielzoekercentra in de fik gaan, mooi gecombineerd met het slopen van Islamitische slagerijen en aanvallen op moskees? Totdat er iemand met de suggestie komt dat ze allemaal een herkenningsteken op hun kleding moeten dragen?
K.J. Adriaanse (8-10-2015 om 05:14)
Syrië is het strijdtoneel van een grote hoeveelheid partijen , waaronder nu ook de Russen. 250 duizend doden tot dusver, de grootste humanitaire ramp van dit moment. Dan slaan mensen op de vlucht , logisch Zo gaat dat altijd en overal bij intensief en langdurig geweld. Het idee dat 'ze' gelukszoekers zijn is echt van een andere planeet!
Rick (7-10-2015 om 23:03)
Diederik het zijn moslims en andere geloven door elkaar kwamen wij daar als christen of geen geloof dan kwam je daar niet binnen dit gaat ons veel geld kosten deze mensen krijgen geen baan gasn uit uindelijk stelen of wat dan ook om asn geld te komen als je echt wil dat het goed komt in je land vecht je met een groep en niet vluchten met een groep. Ze pakken hier geld en maker ruzie. Dit gaat echt steeds meer uit de hand lopen dit kost ons geld en een hoop problemen. Denk je dat ze een curses nederlands gaan doen? En dat ze ook een opleiding gaan volgen? Nee ze bellen familie en vrienden en zeggen kom naar hier gratis geld en de boel verstieren. Nee weg wezen met hun en hopes dat wilders er iets aan kan doen.
peter (7-10-2015 om 21:34)
Mario begrijpt het ook niet helemaal, das duidelijk. Beetje rare vergelijking. De mensen die hier hun gal spuwen over deze gelukzoekers, willen helemaal geen toestanden die doen denken aan Duitsland 1940, wel proberen ze duidelijk te maken dat er hier geen plaats is voor dit soort troep wat hier niets te zoeken heeft en enkel komt om te profiteren van alles wat maar mogelijk is en daar voor niet dankbaar is maar integendeel, juist agressie, misdaad en criminaliteit veroorzaakt. Lekker terug sturen naar land van herkomst.
Cookie-instellingen beheren