Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Limburger dreigt met geweld tegen politie

Toegevoegd: 07-10-2015, 11.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het flexteam van de politie (voorheen ROG) heeft dinsdagavond in Vlissingen een 22-jarige Limburger opgepakt nadat hij eerder politieagenten had bedreigd.


De arrestant, afkomstig uit Venlo, uitte die bedreigingen eerder op de avond tijdens een controle in Westerzicht. "Hij dreigde de twee agenten geweld aan te doen als hij ze nog eens terug zou zien", zo stelt een woordvoerder van de politie.

Nadat de zaak was besproken met 
de Officier van Justitie kreeg de politie toestemming voor het aanhouden van de Limburger buiten heterdaad. De arrestatie werd rond 23.00 uur in Westerzicht uitgevoerd door leden van het flexteam van de politie. De man is overgebracht naar Torentijd en zit nog vast.

De politie heeft ook nog een getuige gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (10-10-2015 om 11:44)
Waarom zou iemand vanuit het niets bedreigingen uiten naar de politie. Het lijkt erop dat hier niet het hele verhaal wordt verteld door de politie. We weten ondertussen dat deze mensen geen heiligen zijn. Integriteit lappen zij ook aan hun laars. En ontkennen en daarna weer toegeven vinden zij ook normaal. Nee de geloofwaardigheid van de politie heeft al aardig wat deuken opgelopen.
Franky (8-10-2015 om 15:06)
@ Vlissinger, Kun jij aannemen uit het artikel dat deze Limbo niet gevaarlijk is, of dat het allemaal wel zou meevallen? Blijkbaar vond men het nodig om hier een ROG (Flex-team) op af te sturen, misschien waren ze paraat en konden de aanhouding van de platte pet overnemen. Daarnaast is het ROG geen AT, maar een aanhoudingseenheid, zelfde wapen uitrusting als de platte pet, alleen beter getraind in het aanhouden van gevaarlijke verdachten.
W. Kruit (8-10-2015 om 12:31)
Natuurlijk Vlissinger. Maar als er maar één agent op af was gestuurd en het was fout gegaan (voor die agent) was er ook weer iets te zeuren geweest. Voor sommige mensen kan je het nooit goed doen. Zucht...
Marja (8-10-2015 om 07:09)
Hou hem maar daar op het eiland. Zulk volk hoeven we niet meer terug in Venlo.
Vlissinger (8-10-2015 om 05:36)
Daar heb je het ROG echt voor nodig ja, poe! mag weer alles kosten.
R (7-10-2015 om 22:11)
zn straf....100 limburgse vlaaien bakken met aardbei
Cookie-instellingen beheren