Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Ongeval letsel IJzendijke, auto in sloot

Toegevoegd: 07-10-2015, 21.33 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij een verkeersongeval in IJzendijke is woensdagavond zeker één persoon gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 19.40 uur op de Isabellaweg tussen Philippine en IJzendijke. Ter plekke kwam een personenauto in een sloot terecht nadat deze in botsing was gekomen met een landbouwvoertuig.

De brandweer werd opgeroepen nadat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling, maar er hoefde niemand uit de auto te worden geknipt. Het voertuig raakte wel zwaar beschadigd. De brandweer is wel ingezet om het landbouwvoertuig en het wegdek weer slikvrij te maken.

De weg was enige tijd volledig afgesloten. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Ongeluk Isabellaweg: echtpaar gewond (08-10-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J Bouwens (8-10-2015 om 13:23)
14 dagen geleden het zelfde overkomen,.tractor met aanhanger gig niet naar rechts,zodat er schade was aan mijn auto.Tractor gevolgd tot in de Braakman.Politie er bij gehaald.Baas was in eerste instantie niet berijd om schade formulier in te vullen,omdat de bestuurder al naar huis was .Toch ingevuld onder dwang van de politie .Wie denkt U dat er schuldig is.......IK die cutburger zo die boer ons noemde.
Cookie-instellingen beheren