Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk Isabellaweg: echtpaar gewond

Toegevoegd: 08-10-2015, 11.03 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij het ongeluk op de Isabellaweg gisteravond in IJzendijke is een echtpaar gewond geraakt. Dat zegt de politie.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 19.40 uur. Ter plekke kwam een personenauto in een sloot terecht nadat deze in botsing was gekomen met een landbouwvoertuig. Volgens de politie was de bestuurder van het landbouwvoertuig kort voor het ongeval bezig om de weg richting Philipinne slikvrij te maken met een sproei-installatie en een schuif. Vermoedelijk is hij met de schuif over de middenstreep gegaan en heeft de tegenligger deze geraakt.

De personenauto kwam door de klap in een sloot terecht. De twee inzittenden, een 80-jarige man en zijn 83-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, raakten gewond. Ze zijn alletwee per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hun verwondingen lijken volgens de politie mee te vallen.

De 51-jarige landbouwbestuurder, eveneens uit de gemeente Terneuzen, is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Er was volgens de politie geen alcohol in het spel. De weg was enige tijd volledig afgesloten. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Zie ook:
Ongeval letsel IJzendijke, auto in sloot   (07-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren