Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Auto in sloot N676 Schoondijke

Toegevoegd: 08-10-2015, 11.11 uur
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Bij een verkeersongeval op de N676 bij Schoondijke is donderdagochtend een auto in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.05 uur vlak voor de rotonde N61 - Middenweg tussen Schoondijke en Breskens. De brandweer werd opgeroepen maar er hoefde echter niemand bevrijd te worden.

Volgens de politie moest de bestuurder van de auto, een 18-jarige vrouw uit Breskens, uitwijken nadat een tegenligger over de middenstreep reed en haar weghelft opkwam. De vrouw belandde in de berm, raakte de macht over het stuur kwijt en reed in de sloot.

De vrouw had wat lichte klachten maar kon na onderzoek door de ambulancedienst ter plekke gewoon zelf naar huis. De auto lijkt volgens de politie total loss. Het voertuig is weggesleept. De politie leidde het verkeer langs het ongeluk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (8-10-2015 om 18:30)
Deze jonge dame heeft geen schuld zo je leest,maar moest uitwijken voor de komende auto die zelfs over de middenstip reed waardoor ze in de sloot belande, maar gelukkig geen ernstige klachten,ik vermoed toch als 18 jarige bestuurder van de auto nog een tekort heeft aan auto rijden in algemeen
Cookie-instellingen beheren