Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 154 km

Tweede arrestatie na autodiefstal

Toegevoegd: 08-10-2015, 14.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag een 28-jarige man uit Oudenbosch in zijn woonplaats aangehouden naar aanleiding van een autodiefstal op 13 juli van dit jaar.


Eerder werd al een 33-jarige man uit Middelburg (geboren in Etten-Leur) opgepakt. Deze man werd aangehouden nadat hij in de bewuste gestolen auto werd betrapt en er voor de politie vandoor ging. De auto waarin hij reed had twee verschillende kentekenplaten.

Er ontstond destijds een wilde achtervolging. "Onderweg pleegde de verdachte vele verkeersovertredingen. Hij reed met extreem hoge snelheden en remde niet voor zijwegen en verkeersdrempels. Rotondes werden tegen het verkeer ingenomen en op sommige momenten ging zijn rit dwars door groenstroken", zo schetste de politie de situatie.

Tijdens het onderzoek naar de diefstal kwam de nu aangehouden verdachte in beeld. De man werd buiten heterdaad opgepakt. Beide mannen hebben vermoedelijk meerdere auto's gestolen.
 
Zie ook:
- Man door politiehond gebeten na wilde achtervolging (13-07-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kapellenaar (8-10-2015 om 16:39)
Goed onderzoek met Eem mooie tweede aanhouding. Complimenten
marco (8-10-2015 om 15:25)
neem hun rijbewijs in beslag , kunnen ze in ieder geval geen auto meer stelen.
Cookie-instellingen beheren