Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Geen drugs in woning arrestant Vlissingen

Toegevoegd: 09-10-2015, 11.13 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de doorzoeking gisteravond in een woning aan de Margrietenlaan in Vlissingen zijn geen drugs aangetroffen.


Er was bij de politie informatie binnengekomen dat een 51-jarige inwoner van Vlissingen zou handelen in harddrugs. Het flexteam (voorheen Regionale Ondersteuningsgroep, ROG) van de politie ging rond 16.30 uur samen met de recherche op pad naar de woning van de verdachte om daar zijn huis te doorzoeken.

Op het moment dat ze de straat in reden zagen ze de verdachte wegrijden. Ze reden achter hem aan en gaven hem op de Gildeweg een stopteken. Onderzoek in zijn auto leverde een kleine hoeveelheid (10 gram) harddrugs op. De verdachte is aangehouden. De woning en een auto van de man werden doorzocht maar er werd verder niets aangetroffen.

De verdachte is aan het bureau ingesloten.

Zie ook:
Flexteam houdt man aan voor harddrugs   (08-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeff (9-10-2015 om 15:20)
@van P: Vroeger ook dealer geweest? Maar misschien eentje die niet zo slim was en het gewoon thuis had liggen? Of deed deze man enkel aan harddrugs recreatief? Dat kan natuurlijk ook hé... Is iemand die rookt ineens verkoper voor een sigarettenmerk? Overigens ik gebruik niet, ik drink niet en ik rook niet. Maar geef wel de mensen hun ruimte zodat ze zelf keus hebben om het te proberen.
van P (9-10-2015 om 13:36)
Ja zo gaat dat, slim genoeg om maar kleine beetjes bij zich te hebben de rest ligt ergens anders waar hij mee dealt natuurlijk.. Daarom blijven ze maar doorgaan..Ze halen het wel en verkopen het ook, je moet dus zijn contacten aanhouden en goed ondervragen.. Laat ze maar week zitten op water en brood alleen bijvoorbeeld dan praten ze wel.. Morgen loopt hij weer ronde en haalt hij zijn drugs weer bij 1 of andere domme vrouw ofzo die het bewaart voor hem, zo gaat dat vaak he en het houd niet op
Cookie-instellingen beheren