Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Man met wapens bij station Vlissingen

Toegevoegd: 10-10-2015, 10.12 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag bij het station in Vlissingen een 21-jarige man uit Middelburg aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit.


De agenten reden tijdens hun surveillance over het Stationsplein en zagen rond 02.00 uur een auto staan met een man ernaast. Ze spraken de man, een 24-jarige Arnemuidenaar, aan en vroegen hem naar de reden van zijn aanwezigheid.

Korte tijd later kwam een tweede man (een 21-jarige inwoner van Middelburg) vanuit het station naar de auto gelopen. Ook aan hem werd gevraagd waarom hij daar was, maar hij vertelde een ander verhaal dan zijn maat.

Dit verdachte gedrag was voor de agenten reden om het tweetal aan verder onderzoek te onderwerpen. In de auto troffen de agenten een vuurwapen en een knuppel aan. Beide wapens bleken van de 21-jarige man te zijn, die daarop is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Op het politiebureau bleek dat het vuurwapen nep was. De man heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zaterdagochtend verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (11-10-2015 om 10:32)
Politie Vlissingen. Goed opgepakt en waardering.
W. Kruit (10-10-2015 om 22:51)
Vlissinger, hoe moet de politie van te voren weten dat het een nepwapen is??!! Ff reëel blijven aub. Als ze daar één agent op zijn fietsie naar toe hadden gestuurd en het was mis gegaan, had heel Vlissingen over de meldkamer en de wachtcommandant heen gevallen!
wim (10-10-2015 om 19:26)
Wat moet je nu zoeken s,nachts om 02.00 uur op een station wat een onzin van die gasten of zouden ze wat van plan zijn geweest met een nep vuurwapen en een knuppel maar de politie lost het weer op
Vlissinger (10-10-2015 om 19:19)
Het is toch een nep wapen.. maak je niet druk :')
Walchenaar (10-10-2015 om 10:29)
Ooh, die jongens waren alleen maar aan het kijken wanneer de eerste trein richting Roosendaal vanuit Vlissingen vertrok......Dit zal ongetwijfeld door een advocaat worden ingefluisterd.
Cookie-instellingen beheren