Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 182 km

Jonge inbreker opgepakt in Souburg

Toegevoegd: 15-10-2015, 10.07 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Agenten hebben woensdag op de Vlissingsestraat in Oost-Souburg een 15-jarige Vlissinger aangehouden. De knul wordt er van verdacht samen met een nog onbekende handlanger te hebben ingebroken bij een woning aan de Pieter Louwersestraat.


De politie kreeg rond 17.30 uur de melding dat er een inbraak aan de gang zou zijn. Buurtbewoners waren opgeschrikt door harde klappen en waarschuwden de politie. De dienders kwamen kort na de melding twee jongens op een fiets tegen. Na een korte achtervolging kon één van de jongens, die inmiddels te voet op de vlucht was geslagen, worden aangehouden. De andere verdachte wist te ontkomen, daarbij een fiets achterlatend.

De 15-jarige inbreker is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt tijdens de inbraak. De woning aan de Pieter Louwersestraat liep aanzienlijke braakschade op. De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (15-10-2015 om 19:32)
Om te beginnen: een goed pak op zijn sodemieter. Kosten verhalen en een fikse werkstraf. Zal hem wel leren!
Jeroen (15-10-2015 om 17:03)
Toch bijzonder, is er een inbreker aangehouden door allertheid van een getuige en een goede actie van de politie. Is er weer commentaar dat het een puistenkop is. Alsof dat de inbraak minder ernstig maakt voor de slachtoffers. Blij dat de politie deze puistenkop heeft aangehouden. Al moeten ze er met tien man naar zoeken.
Anneke (15-10-2015 om 16:20)
straf: kopje thee.....koekje erbij?
Jan (15-10-2015 om 11:35)
Wel je kunt haast wel raden uit wat voor miljeu zulke gasten komen ,als je netjes respectful opgevoed bent dan weet je je moet met je klauwen van andermans spullen afblijven PUNT UIT.
Bernard (15-10-2015 om 10:57)
Grote criminelen durven ze niet aan te pakken maar ow ow wat waren ze stoer met 8 man opzoek naar een puistenkop.
Middelburger (15-10-2015 om 10:44)
Er is maar één manier om dit net uit de luiers komend kind dit eens en voorgoed af te leren. Dat is niet hem in contact brengen met een advocaat die zal vertellen dat het komt omdat hij te weinig zakgeld krijgt. Wat het wel is.........?
Cookie-instellingen beheren