Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeer van A58 af wegens grote controle

Toegevoegd: 15-10-2015, 22.28 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Op de A58 houdt de politie momenteel een grote controle. Zowel verkeer dat Zeeland in- als uitrijdt wordt gecontroleerd. De weg is ter plekke afgesloten waardoor een controlefuik is gecreëerd.


De controle in Zeeland vindt plaats bij parkeerplaats Het Rak in Rilland. In Brabant wordt gecontroleerd bij Bergen op Zoom. De controle is volgens politiewoordvoerder Alwin Don gericht op het aanpakken van crimineel gedrag. “We willen onder meer inbraken, overvallen en straatroven tegengaan. Datzelfde geldt voor mensenhandel en het bezit van verdovende middelen en wapens.

Aan de controle doen verschillende organisaties mee. De resultaten van de grote controle zullen vrijdag bekend worden gemaakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (18-10-2015 om 08:38)
Ik ben ook helemaal voor dit soort acties. Ik ben het eens met Harry. Maar moet idd wel zeggen dat het op een manier moet gebeuren waardoor het overige verkeer er geen last van heeft. Ik zag ook een behoorlijk opstopping. Misschien een slechte timing door de drukte. Volgende keer beter?
Leo (17-10-2015 om 22:57)
@Harry, dat is natuurlijk uw verantwoording. Op tijd weg dus, u kunt ook vertraging hebben door een ongeval of doordat u pech krijgt met uw auto. Dus als de vlucht echt heel belangrijk is ruim op tijd gaan, zodat u in deze gevallen toch nog op tijd bent.
p (16-10-2015 om 16:21)
Op zich heb ik geen probleem met dit soort acties en juich ze zelfs toe, maar.....het pietluttige onprofessionele gedrag van de gemiddelde politieman of vrouw en belastingdienst vind ik beschamend. Alsof ze op zoek waren naar iets om je maar te bekeuren. Dus niets preventief, tegen inbraak etc. Dat vond ik dan wel jammer. nogmaals van mij mogen ze het vaker doen, maar deze mensen moeten duidelijk een gedragscursus volgen hoe om te gaan met mensen en niet met nummers.
Harry (16-10-2015 om 09:52)
Inderdaad een prachtig stuk werk. Leuk als je op weg bent naar de luchthaven Schiphol. Omstreeks 20:00 uur stond er een stilstaande file zo'n paar honderd meter na de afstag Rilland tot helemaal aan 'Het Rak'. Dat was toch niet nodig? Het ging er ontzettend langzaam aan toe! Zo'n controle kan toch sneller? Het is alsof je s'avonds helemaal geen verplichtingen hebt om ergens op tijd te zijn. Wie betaald de schade als je hierdoor je vlucht mist?
loes (16-10-2015 om 08:40)
goede zaak dit.
wim (16-10-2015 om 07:16)
Wederom een prachtig stuk werk wat hier weer gebeurt is, moest nog meer gebeuren in ons voordeel als auto bezitter wat ongelukken betreft.
Cookie-instellingen beheren