Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Fietsendief actief in Terneuzen

Toegevoegd: 19-10-2015, 21.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In Terneuzen is een fietsendief actief. Dit laat de politie op Facebook weten.


De dief doet zich voor als een medewerker van de Dethon. Hij vertelt fietsen in opdracht van de gemeente weg te halen. De verdachte rijdt in een wit busje met open laadbak en voorzien van een bordje met 'werkverkeer'.

Mensen die de situatie niet vertrouwen kunnen bellen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (20-10-2015 om 21:11)
Ik heb deze auto afgelopen week zien rijden met zijn bak helemaal vol geladen met fietsen. Als je van Terneuzen kom langs het kanaal dan sloeg hij bij de rotonde bij Sluiskil rechts af. Zal wel ergens een schuur hebben in de polder !!!!
chris (20-10-2015 om 20:19)
Hopelijk degene die mijn fiets gejat heeft.
Terneuzenaar (20-10-2015 om 19:29)
Als de politie de moeite willen nemen om te kijken waar fietsen gestolen zijn en aan de hand daarvan eens kijken of daar ook bedrijven/woningen met beveiligingscamera, zullen ze een grote kans maken om dat busje op camera te zien inclusief een kenteken en wie weet deze persoon. Het volk moet tegenwoordig al een beetje gaan oppassen waar hij zijn auto tijdelijk parkeert met vergunning en alarmlichten , en plots een boete op de mat van €90,= krijgt. Wat heeft meer prioriteit?
Cookie-instellingen beheren