Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Auto botst op aanhanger Arnemuiden

Toegevoegd: 20-10-2015, 14.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een verkeersongeval in Arnemuiden is dinsdagmorgen iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval vond rond 07.30 uur plaats op de Langeweg (N665). De bestuurder van een personenauto botste door nog onbekende oorzaak op een aanhanger van een vrachtwagen die op de weg stond.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst uit de auto gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de verwondingen is niks bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (22-10-2015 om 17:06)
Idd Alleen een idioot parkeert onverlicht op een donkere weg een aanhanger. Je bent verplicht deze te verlichten buiten de bebouwde kom en dat kan al simpel met met led verlichting. Als het slachtoffer overlijd word het hopelijk poging tot doodslag voor de eigenaar van de wagen en nu al zwaar lichamelijk letsel toebrengen. Ik hoop dat die boer ervan leert zo. De automobilist treft geen blaam. Je gaat er niet van uit dat er ineens een opstapel staat.
henk vos (22-10-2015 om 09:25)
Mensen begin toch eens met auto rijden dat betekent opletten!!!!!!!! Niet klakkeloos ervan uit gaan dat de race÷baan vrij is Spreek uit ervaring de hele dag op de weg.
Vlissinger (21-10-2015 om 12:54)
Dat wordt een leuke prent voor de eigenaar, buiten de bebouwde kom ben je verplicht stadsverlichting te laten branden op een geparkeerd voertuig/aanhanger. sterkte voor het slachtoffer!
michel (21-10-2015 om 03:01)
Ik vind dit nalatigheid van zowel werkgever als de chauffeur . En dit kan heel eenvoudig ook ander door LED VERLICHTING (laag stroom verbruik ) op een interne accu in de aanhanger waar door de contourverlichting en de alarmlichten van de aanhanger aan gaan als deze wordt los gekoppeld van de vrachtwagen zo als veel vee vervoerders dat hebben . Sterkte voor het slachtoffer
Wim (20-10-2015 om 19:30)
Dit kon niet anders dan misgaan, vlak ervoor klapte er ook al bijna een auto op. Welke idioot (ander woord heb ik er niet voor) laat zijn oplegger nu in het donker onverlicht midden op de weg staan. Maar dit gebeurt meer, ook hier vlakbij in de Quarlespolder.
Ikke (20-10-2015 om 17:02)
Een poosje geleden stond er ook een aanhanger op de van Cittersweg in Arnemuiden. Toen vroeg ik me al af welke onbenul dit toch in zijn hoofd haalde. Dit hier is helemaal bespottelijk. Op een weg waar je 80 mag rijden zoals de Langeweg creëer je dan toch een levensgevaarlijke situatie. Sterkte voor het slachtoffer en beterschap!!
Cookie-instellingen beheren