Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt wegpiraat uit filmpje

Toegevoegd: 23-10-2015, 16.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar de bestuurder van een blauwe BMW die te zien is op een videofragment terwijl hij op een Vlissingse rotonde rondjes scheurt.


De bestuurder van de auto gaat met piepende banden over de rotonde bij de kruising Sloeweg - Hercules Segherslaan - Bossenburghweg. De actie van de waaghals werd gefilmd en op social media gepubliceerd.

De politie laat nu weten een
 onderzoek in te stellen naar de identiteit van de bestuurder en de auto en doet meteen een oproep: "Ben jij de bestuurder of eigenaar van deze auto? Of hebt u meer informatie over de bestuurder of de blauwe BMW? Bel dan met de politie via 0900-8844."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario (27-10-2015 om 13:02)
Is niet goed te praten, hij kan wel sturen dat moet ik hem meegeven! Maar in de bebouwde kom kun je dit gewoon niet doen, teveel risico's op iemand die er niet voldoende snel op reageert en dan heb je echt een probleem! Maar als de politie hier zo'n drukte over maakt heb ik nog wel een paar andere en die gebeuren hele dagen: GEEN richting aangeven - levensgevaarlijk maar er wordt niet op gehandhaafd, smartphone gebruik - werkelijk de ergste plaag die er is - zie ik met hele volksstammen overal rijden. Als ze bovenstaande zaken eens echt aanpakken is gelijk het begrotingstekort opgelost en is het een stuk veiliger!
T.R. (26-10-2015 om 18:50)
Wat een stelletje Pannekoeken zijn jullie uit sommige reacties te lezen, als je dochter, zoon of een ander familelid door deze gek verongelukt zou zijn, hoe hadden je dan weer gereageerd op dit artikel en de Politie. Jullie willen dat Oom Agent boeven moet gaan vangen, help dan want ook dit zijn boevenstreken.
Vlissinger (26-10-2015 om 12:20)
Van al die mensen die het hier bagatelliseren wil ik hun reactie nog wel eens horen als een familie lid door zulke randdebielen gewond of in het ergste geval overlijden. Hier zijn voorbeelden zat van . En als ik me niet vergis heb ik zo een blauwe bmw ook wel eens over de seissingel zien scheuren om daarna in een woonwijk te zien verdwijnen.
Marc (24-10-2015 om 15:39)
Driften op rotondes gebeurt al zolang als ze er zijn.. Dus moeten we nu ook met terugwerkende kracht alle brave huisvaders/opa's die vroeger met hun Manta's, Capri's, BMW 02'tjes etc. wel eens een rotonde dwars namen gaan opsporen en vervolgen? ;-)
coco (24-10-2015 om 01:13)
Ja @kees.. Dat doen wij! Veiligheid voorop!
Matthijs (23-10-2015 om 21:53)
Gelukkig is er geen criminaliteit zodat ze zich met onbelangrijke zaken bezig kunnen houden. Oh wacht....
Cookie-instellingen beheren