Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Auto op zijn kop bij ongeval Westdorpe

Toegevoegd: 24-10-2015, 02.30 uur - Update: 24-10-2015, 16.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag met spoed uitgerukt voor een eenzijdig ongeval bij Westdorpe.


Het ongeval werd rond 01.00 uur gemeld nabij een rotonde aan de Oostpoortweg (N683) ter hoogte van de Vissersverkorting. Een 32-jarige bestuurder uit Sas van Gent reed met een personenauto over het bermgedeelte van de rotonde. Hierbij is hij tegen een markeringshek aangereden. De man verloor hierop de controle over zijn auto en raakte in een slip. Hierbij is de auto op het dak gerold en zo tot stilstand gekomen in de berm naast de rotonde.

De brandweer is evenals een ambulance ter plaatse geweest. De man uit Sas van Gent is voor medisch onderzoek en behandeling met lichte verwondingen naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd. In het ziekenhuis is door een GGD-arts een bloedproef van hem afgenomen. De uitslag van de bloedproef is over ongeveer twee weken bekend.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Hierbij is een getuige gehoord en een sporenonderzoek uitgevoerd. Hierna is de auto door een bergingsbedrijf weggetakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren