Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Passantenonderzoek overval Souburg

Toegevoegd: 24-10-2015, 16.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Vrijdagavond is de politie in de buurt van de Schroeweg in Oost-Souburg op zoek gegaan naar getuigen van de brute woningoverval die vorige week vrijdagavond plaats vond aan de Schroeweg.


Op deze avond rond 21.00 uur overmeesterden twee overvallers de bewoners toen zij thuiskwamen. De politie heeft het vermoeden dat de daders de slachtoffers opwachtten. Rond 21.40 uur verlieten twee overvallers de woning. Ze reden weg, vermoedelijk in een donkere oud model Honda Civic, over de Schroeweg richting de Reijersdwarsweg. Deze auto werd bestuurd door een derde handlanger.

Het passantenonderzoek leverde drie getuigen op, waarvan één getuige zeer interessante informatie vertelde. Deze informatie wordt in het politieonderzoek meegenomen.

Zie ook: 
Overval woning Oost-Souburg  (16-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren