Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen boom Ouwerkerk

Toegevoegd: 25-10-2015, 02.03 uur - Update: 25-10-2015, 12.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUWERKERK - Een 25-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Zwanenburgseweg in Ouwerkerk.


Rond 01.20 uur botste de bestuurder door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom. De auto kwam zwaar beschadigd op de weg tot stilstand en de man raakte bekneld. De brandweer rukte met diverse voertuigen uit om de man te bevrijden. Ook twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De gewonde is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over zijn verwondingen is niks bekend.

Van de bestuurder is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen om te kijken of hij onder invloed heeft gereden. De uitslag van dit onderzoek is over ongeveer twee weken bekend. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf weggetakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (25-10-2015 om 12:55)
"t gaat weer prima in Zeeland met de eenzijdige ongevallen? Hoe zou dat nu toch komen?
Michelle (25-10-2015 om 07:08)
Arme bomen die hier steeds de dupe van zijn!
Cookie-instellingen beheren