Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 148 km

Automobilist door fietser beschoten

Toegevoegd: 25-10-2015, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Zondagmorgen vroeg is een bestuurder van een personenauto in de Jacob van Campenstraat met de kruising met de Pieter Poststraat in Vlissingen door een fietser onder vuur genomen. De man raakte niet gewond.


Het incident gebeurde rond 01.45 uur. De 30-jarige man uit Vlissingen zat in zijn auto te wachten, toen plotseling een fietser enkele keren op de auto schoot. De automobilist is hierop hard weggereden en naar het politiebureau in Vlissingen gereden, waar hij melding deed van het incident.

Agenten troffen in de auto enkele kogelgaten aan. De auto is voor onderzoek in beslag genomen. Op de locatie in de Jacob van Campenstraat trof de politie enkele hulzen aan. De omgeving werd afgezet en een getuige werd gehoord. De Vlissinger deed aangifte. De politie stelt een onderzoek in naar dit schietincident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (26-10-2015 om 18:37)
Heftig gelukkig snachts zonder kleine kinderen er bij!
Vlissinger (26-10-2015 om 08:19)
ik zit rond dat tijdstip nooit in mn auto in een woonwijk.. maar dat heeft er niets mee te maken denk ik. Moet niet gekker worden
Middelburger (25-10-2015 om 23:33)
Gewoon rond 01.45 uur beetje in de auto zitten en wachten..... heel normaal, niets mis mee. en dan ineens gaat er iemand schieten je kent hem niet ? Deed niets ? was gewoon zomaar een fietser die op je schoot terwijl je om 01.45 uur gewoon in je auto zat ! Ben blij dat ik in MIddelburg woon ipv Vlissingen
Pe (25-10-2015 om 19:55)
Wordt met de dag gekker. Hopen dat ze die gek snel te pakken hebben. Maar ja zal wel weer geen prioriteit hebben want het levert geen geld op.
ik (25-10-2015 om 19:04)
dat was duidelijk geen vuurwerk vannacht, en dan denk je.... een afrekening.. nee dat gebeurt hier niet.. nou ..... ..... geen gewonden gelukkig
Cookie-instellingen beheren