Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Ongeluk Deltaweg: drie gewonden

Toegevoegd: 27-10-2015, 12.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het ongeluk maandagavond op oprit van de A58 bij de Deltaweg (A256) in Goes zijn drie personen gewond geraakt. Dat heeft de politie laten weten.


Het ongeluk vond omstreeks 19.10 uur plaats in de bocht van de oprit Deltaweg - A58, vanuit Goes richting Bergen op Zoom. De ambulancedienst werd oproepen en ook de brandweer kwam ter plaatse nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een autobrand.

Volgens de politie gebeurde het ongeval vanwege de file naar aanleiding van het eerdere ongeluk op de A58 bij Kapelle. Volgens een woordvoerder stond het verkeer stil ten tijde van de botsing. "Vermoedelijk zag een 86-jarige automobilist uit Kruiningen te laat dat er een file stond en kon hij niet meer op tijd remmen. Hij botste achterop een auto waarin een echtpaar uit Serooskerke (S) zat", aldus de politie.

De drie inzittenden van allebei de auto's zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De man uit Kruiningen liep een gebroken been op. De verwondingen van het echtpaar zijn niet bekend. Als gevolg van het ongeval heeft de Provincie Zeeland in overleg met de politie besloten om een gedeelte van de Deltaweg af te sluiten. Dit was nodig voor de verdere afhandeling van het verkeersongeval en omdat het wegdek moest worden gereinigd.

Tegen 21.00 uur werd de weg weer opengesteld voor alle verkeer.

Zie ook:
Deltaweg Goes dicht na ongeluk (26-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
50+er (27-10-2015 om 19:49)
Misschien tijd om een oudere persoon ook nog wat vrijheid te gunnen. Bussen rijden al zo slecht. Hoop dat het goed gaat met deze meneer en andere personen van het ongeluk. Sterkte en beterschap.
sander (27-10-2015 om 16:16)
86 jaar, misschien word het tijd om de bus te gaan pakken?
Cookie-instellingen beheren