Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Beginnend bestuurder rijdt 70 km/h te hard

Toegevoegd: 28-10-2015, 10.25 uur
Door: Rolf de Feijter

CLINGE - Een 18-jarige man uit Terneuzen moest dinsdagavond zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed.


De beginnend bestuurder reed rond 20.25 uur met een snelheid van 150 kilometer per uur over de Woestijnestraat langs de snelheidsmeetapparatuur. Op deze weg geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur.

Het rijbewijs van deze snelheidsduivel werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (4-11-2015 om 17:06)
Het is een beginnend bestuurder. Ik neem aan en hoop dat ze het rijbewijs hebben ingevorderd en niet meer terug geven. Ik hoop dat hij dan ook een rijontzegging krijgt van 5 jaar zodat hij ook 5 jaar niet meer mag lessen, en het par over 5 jaar nog eens mag proberen na opnieuw lessen te nemen en examen
Condor (1-11-2015 om 10:32)
Erik, misschien mag ik het niet zeggen, maar in Duitsland zijn de ongelukken nog een stuk dramatischer dan bij ons. Weet waar je over praat!!. Sommige sukkels die te graag veel te hard rijden, gewoon in de ban doen. Geen rijbewijs, geen auto, motor of wat dan ook. Het zijn immers toch gewoon sukkels?
te gek (29-10-2015 om 18:19)
Ja Niek er zal zeker een monumentje langs de weg komen door zulke gasten maar is dat dan van hem of een slachtoffer wat hij omver reed? Dat is juist wat ervan komt.
Terneuzenaar (29-10-2015 om 17:14)
Hij weet in elk geval zijn gaspedaal te vinden, 150 km/p.u is grensoverschrijdend, maar wat ik hier weer lees over een monumentje langs de kant van de weg? Dat neigt in mijn opzicht naar een verwensing, Niek. Alcohol en drugs zijn doodsoorzaak nummer 1 in het verkeer, een snelheidslimiet is aangegeven voor de bestuurder, niet voor de weg. Het is voor uw eigen veiligheid indien u van de weg raakt, maar of u nu met 80 of 100 km/p.u. tegen een boom rijdt, het effect zal hetzelfde blijven. Het ergste van dit soort zaken vindt ik nog de egoïstische bestuurders die stoned/bezopen zichzelf en een ander de dood in jagen. Laat deze jongeman een cursus volgen waarbij ongelukken getoond worden, hij zal voortaan zeker wat zachter rijden.
Erik (29-10-2015 om 10:00)
Hmmm...niemand weet waarom hij zo hard reed, misschien moest hij wel nodig naar het toilet :-) Zou bijna geneigd zijn om te zeggen "die moeten ze een lintje geven!". Het is in ieder geval geen "zondagsrijder" die continu links blijft rijden, inhaalt met amper 5km/u verschil of truttig over de weg verplaatst en zo een groter gevaar oplevert voor overige verkeer dan iemand die "een beetje" te hard rijdt. Mensen die hard rijden, letten veel beter op (kijk maar naar Duitse snelwegen).
Niek (29-10-2015 om 09:40)
Over niet al te lange tijd komt er vanzelf weer een monumentje langs de kant van de weg te staan. Het probleem lost dus zich vanzelf op.
Cookie-instellingen beheren