Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Veel rookontwikkeling bij middelbrand winkel St Jansteen

Toegevoegd: 07-05-2006, 19.05 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SINT JANSTEEN - De brandweer is vanavond uitgerukt voor een middelbrand in een winkelpand in Sint Jansteen.

Rond vijf over half zeven brak brand uit bij het privegedeelte van het pand van computerwinkel 'Final Soft- en Hardware' aan de Heerstraat in het Zeeuws-Vlaamse dorp. Omdat er diverse meldingen binnenkwamen gaven de medewerkers van de regionale alarmcentrale het sein "middelbrand".

Volgens omstanders kwam er bij de brand veel rook vrij. De brandweer rukte uit met de tankautospuiten 5730 en 5731. Ook rukte de hoogwerker 5750 onder prioriteit een uit naar het brandadres.

Enkele vlonders van een terras op een plat dak achter de winkel had door onbekende oorzaak vlam gevat. De brandweer heeft de brand geblust. Hoe groot de schade is, is nog onbekend.

Alle uitgerukt voertuigen behoren overigens tot het uitrukmaterieel van de brandweerpost in Hulst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren