Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 362 km

Huis beklad in Sint Jansteen

Toegevoegd: 29-10-2015, 13.57 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT JANSTEEN - In de nacht van zondag op maandag jl. zijn enkele ramen van een woning aan de Verdunlaan op de hoek met de Clingedijk met verf besmeurd.


Maandagmorgen rond 08.45 uur ontdekten de eigenaren dat onverlaten enkele leuzen op de ramen hadden gekalkt. De kreten gingen over pedofilie. Het huis is nog niet bewoond en wordt momenteel opgeknapt. De eigenaar heeft bij de politie aangifte gedaan.

De afgelopen dagen heeft dit vandalisme tot diverse vragen bij politie en gemeente geleid. Inwoners waren ongerust geworden en men vroeg zich af of er een pedofiel in hun wijk was komen wonen. De wijkagent heeft een onderzoek ingesteld waaruit bleek dat de toekomstige bewoners noch bij de Belgische noch bij de Nederlandse politie bekend zijn en dus ten onrechte in verband worden gebracht met zedenzaken.

De politie is een onderzoek gestart naar de daders van deze laffe beschuldigingen. Mensen die meer weten kunnen bellen met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren