Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eis ISD-maatregel tegen veelpleger

Toegevoegd: 29-10-2015, 21.15 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft vandaag de rechtbank verzocht om de 45-jarige L. van E. uit Middelburg de ISD-maatregel op te leggen. Van E. is overigens al eerder tot een dergelijke maatregel veroordeeld.


Van E. werd op 23 juli bijna op heterdaad aangehouden omdat hij kort daarvoor had ingebroken bij cafetaria Het Stadhuis in Vlissingen. Omdat er niets - en zeker geen geld - te halen viel vertrok hij zonder buit.

De ISD-maatregel is bedoeld voor veelplegers. Tijdens maximaal twee jaar verblijven ze in een inrichting en kunnen daar aan zichzelf werken.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T. Rombouts (30-10-2015 om 16:22)
Dus al eens eerder een dergelijke maatregel. Blijkt dus niet gewerkt te hebben, daarom proberen we het maar weer. Ben ik nu gek???? Gewoon opsluiten voor langere tijd en het zelfde regime als in een bejaardentehuis.(daar ervaar ik het als schande om mensen zo te behandelen, die hun hele leven gewerkt hebben voor dit land) Af en toe douchen (op eigen kosten), versnaperingen (op eigen kosten). Zet deze lieden vast, zonder tv, pc, geen sport, boeken, noem maar op. Hele dagen in de cel met niks. Kunnen ze echt aan zichzelf werken. Ben altijd enorm gezagsgetrouw geweest, maar waar nu allemaal mee bezig zijn in dit land?????
un egte zeeuw (30-10-2015 om 08:04)
Gekker kunnen we het niet maken , opsluiten op water en brood die criminelen .
Cookie-instellingen beheren