Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Thoolse jongens betalen met vals geld

Toegevoegd: 31-10-2015, 17.20 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT-MAARTENSDIJK - Vrijdagmiddag zijn twee Thoolse jongens aan de Noordpoort in Sint-Maartensdijk aangehouden nadat zij enkele malen geprobeerd hadden om met vals geld te betalen.


Omstreeks 16.15 uur kreeg de politie een melding van een onderneemster die in haar winkel twee jongens had staan welke goederen wilde kopen met een vals biljet van 50 euro. Van getuigen hoorden de agenten dat de jongens ook in omliggende winkels hadden geprobeerd hetzelfde te doen.

De jongens van 17 en 18 jaar zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau en 's avonds weer vrijgelaten. De zaak zal worden voorgelegd aan de officier van justitie. Het valse geld is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren