Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Man door het lint na arrestatie

Toegevoegd: 01-11-2015, 10.38 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Zaterdagochtend is een 29-jarige man in zijn woning in Zierikzee aangehouden nadat zijn buren aangifte hadden gedaan van aanhoudende geluidsoverlast en intimidatie.


De verdachte zou zijn buren veel overlast bezorgen door telkens afval en hondenpoep over de schutting te gooien. Ook zou hij 's nachts op de muren bonken, met deuren slaan en schreeuwend door het huis lopen. Naast deze overlast hadden de buren ook aangegeven dat de man doodsbedreigingen in hun richting heeft geuit. Nadat opgeroepen agenten de aangifte hadden opgenomen is de verdachte aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Tijdens zijn aanhouding en onderweg naar Torentijd liet de verdachte luid en duidelijk horen dat hij het niet eens was met de gang van zaken. Scheldend en tierend, trappend tegen agenten, de ruiten van de politieauto en de rugleuningen van de stoelen liet hij zijn frustraties de vrije loop. Bovendien spuugde hij een agent tot drie maal toe in zijn nek. Omdat deze zijn gedrag op een gegeven moment 'spuugzat' was, werd de man op dusdanige wijze op zijn stoel vastgezet dat deze alleen nog maar stil kan zitten.

Nadat de man later op de dag was gehoord mocht hij weer naar huis. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De betrokken agenten hebben eveneens aangifte gedaan tegen de man vanwege grove beledigingen en gewelddadige handelingen richting hen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (4-11-2015 om 12:41)
Zoals gewoonlijk gaat het hier ook weer op: regeltjes... Iedereen moet zich aan de regeltjes houden degene die dit doen zijn altijd de pineut in de NL. Minder regels en zulke dwazen ergens apart houden zodat ze de nette mensjes niet meer lastig vallen en dan bedoel ik natuurlijk niet de hotels die we hier gevangenis noemen...
Fred (3-11-2015 om 15:03)
nee kaatje ik neem het niet voor hem op ,wat hij heeft gedaan,maar als er iemand word aangehouden zit hij toch al in de handboeien,en laat het lekker uitrazen,als je er niet op in gaat ,word die vanzelf wel rustig snappie!je moet op dat moment geen zout op de wonden gooien! en dat ie naar huis gestuurt word is wel vreemd!
kaatje (2-11-2015 om 18:35)
Zeg Fred, Wil jij het nu echt opnemen voor dat monster.......?
Jume (2-11-2015 om 11:02)
@bumper, wat een onzin dat de tijd van echte politieagenten voorbij is. Tegenwoordig staat iedereen alles te filmen en jankt al over een droge klap. Klachten indienen is volgens mij aan de orde van de dag. Ik denk niet dat veel agenten het risico nog gaan lopen, al willen vele burgers (ook ik) dat die mislukkelingen die iedere keer maar naar huis worden gestuurd (wat overigens de officier van justitie besluit en niet de politie) eens keihard worden aangepakt. Zolang rechters en officieren zulke idiote straffen opleggen blijf je dit houden.
John (2-11-2015 om 09:41)
Beter was om deze brave meneer eens naar een opvanglocatie van "asiel"-zoekers te sturen en hem daar eens een weekje tussen te laten verblijven. Hij zal dan wel kalm blijven of het anders aan den lijve ondervinden waar hij mee bezig is.
leida (1-11-2015 om 19:18)
Goh kon onze buurman zijn....heeft ook zo.n kronkel in zijn hersenpan, schuttingtaal .......helaas deze mensen krijgen een proces verbaal en mogen rond blijven lopen tenzij er bloed gaat vloeien, we kunnen de politie niks verwijten die kunnen hier verder niets aan doen. BW daar hebben we mee te maken.
Cookie-instellingen beheren