Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 114 km

Man overvallen in woning Vlissingen

Toegevoegd: 05-11-2015, 11.57 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Twee onbekenden hebben woensdagmiddag een man overvallen in zijn woning aan de Palingstraat in Vlissingen. Zij eisten geld en sieraden.


Rond 17.45 uur werd er bij de woning aan de deur gebeld. Toen de 33-jarige bewoner open deed werd hij direct overlopen door twee mannen. Onder bedreiging van een wapen werd hij naar de woonkamer gedirigeerd. De mannen eisten geld. Toen de bewoner hieraan niet kon voldoen werden hem enkele persoonlijke sieraden afgenomen. Met deze buit verlieten de mannen de woning.

Van de twee daders is een signalement bekend: Het gaat om twee licht getinte mannen met een Antilliaans uiterlijk. Dader één was ongeveer 1.80 meter lang en had een normaal postuur. Hij had kort opgeschoren zwart haar aan de zijkant tot op de huid en bovenop iets langer. Hij droeg tijdens de overval een zwarte gewatteerde jas tot zijn knieën met daaronder een spijkerbroek en leren schoenen. Zij leeftijd wordt geschat op 28 jaar.

Dader twee was ongeveer 1.90 meter lang en had kort opgeschoren haar. Hij droeg tijdens de overval een zwarte jas met daaronder een spijkerbroek en donkere schoenen. Zijn leeftijd wordt eveneens geschat op 28 jaar.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (7-11-2015 om 10:13)
weer GETINT je hoort niet anders en maar asielzoekers binnen laten over een aantal jaar hebben wij NEDERLANDERS niets meer te vertellen in ons eigenland
jaja (7-11-2015 om 08:17)
En maar zeuren over zwarte piet in hun vrije tijd als ze niet aan het roven zijn... Nederland tolerant, ach minderheden zijn zo zielig, ik denk dat ze halloween verkeerd hebben begrepen , trick or treat :-( steal or work. maarja laten we het houden op het slechte integratiebeleid, nee ga maar zeuren over zwarte piet, zielig hoor.
Marie (6-11-2015 om 09:23)
Hoera het is weer zover. We mogen niet discrimineren maar ze discrimineren zich zelf. Je hoort en ziet niet anders in het programma opsporing verzocht. Raar toch dat we aan dit soort lieden een hekel hebben. Flink straffen en hele hoge boetes.
vlissingse (5-11-2015 om 23:36)
En laat vooral de grenzen open, dat is beter..........
Ook een slachtoffer (5-11-2015 om 16:34)
Bij mij is het nu bijna 3 jaar geleden , maar wordt er nog vaak aan herinnerd !! Hoor ik een raar geluid , ben ik nog altijd bang in mijn eigenheid !! Daders zijn gepakt , maar nooit veroordeeld , wegens vorm fout !!!
Moi (5-11-2015 om 14:36)
Dat is vreselijk zoiets meemaken! Laffe waardeloze ratten,hoop dat ze gepakt worden en echt een straf krijgen!!! Sterkte aan het slachtoffer...
Cookie-instellingen beheren