Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Vlaggenmast in het water gegooid in Vlissingen

Toegevoegd: 07-05-2006, 20.42 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Zondag tussen 13.30 en 14.00 uur werd op het Arsenaalplein in Vlissingen een vlaggenmast, die met een enkele andere masten tegen de rand van de havenmuur lag, in de haven gegooid.

De masten waren gebruikt tijdens het bevrijdingsfestival en lagen klaar om opgeruimd te worden. Na een tip van een getuige, werden om 14.15 uur op de Oranjedijk een 17-jarige Middelburger en een 16-jarige Vlissinger aangehouden. Zij maakten deel uit van een groepje van 5 of 6 personen.

De Middelburger bekende dat hij de mast in het water had gegooid. De twee zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. Geprobeerd zal wor-den om de paal, met behulp van een duiker, zo vlug mogelijk uit het water te halen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren