Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 123 km

TBS dader wurgpoging niet verlengd

Toegevoegd: 06-11-2015, 16.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 43-jarige R. van E. uit Zierikzee, die enkele jaren geleden werd veroordeeld tot TBS met voorwaarden heeft zich dermate goed gedragen en is dermate behandeld, dat verlenging van die TBS niet meer nodig is.


Dat vindt de rechtbank in Middelburg, de gedragsdeskundigen die hem hebben behandeld, de reclassering die toezicht heeft gehouden en ook de officier van justitie. En dus wordt de TBS met voorwaarden die Van E. was opgelegd beëindigd.

Van E. was in 2009 betrokken bij een vechtpartij en probeerde hij zijn opponent te wurgen. Bij die vechtpartij liep het slachtoffer onder meer een gescheurde oogklas, gebroken ribben en een hersenschudding op. In die tijd had Van E. een uitermate kort lontje en was hij aan de drank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren