Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Recalcitrante man met geweld aangehouden

Toegevoegd: 07-11-2015, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 25-jarige man uit Borssele is aangehouden nadat hij weigerde de aanwijzingen van een agent op te volgen. Daarbij moest de politie het nodige geweld gebruiken.


De man stond rond 02.30 uur op de Oude Vismarkt bij een discotheek. Hij verstoorde de openbare orde en werd door agenten gevraagd weg te gaan. De man luisterde niet en de agenten sommeerden hem nogmaals om de Oude Vismarkt te verlaten. Weer ging de man niet weg waarop de agent hem de goede richting in duwde.

De man duwde de agent vervolgens terug. Dat was voor de agent aanleiding om de man aan te houden. "Omdat de 25-jarige daarbij in verzet ging hebben agenten geweld moeten gebruiken om hem aan te houden", zo laat een politiewoordvoerder weten.

Nadat de man was geboeid hebben de agenten een verklaring van de man afgenomen. Toen hij weer rustig was mocht hij gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (8-11-2015 om 09:56)
Ze moeten onze agenten een weekje op stage sturen naar de Guardia civil. Daar weet je tenminste van dat je beter kan luisteren en tegenspreken erg dom is , ik hou daar wel van.
brulaap (8-11-2015 om 07:49)
Stuur die Bumper maar ns hier langs: ff checken of ie gelijk heeft! Ik zeg u nu al van niet. In Argentinie werkte t niet, in Duitsland niet en in Rusland werkt t enkel voor Poetan cs. Bezopen dit soort reacties te plaatsen als vrijbrief voor politiepetjes!!
Bumper: (7-11-2015 om 19:29)
Die z.g. politie agenten hebben nu toch een C.A.O, laat ze dan ook hun werk eens goed doen. even meenemen naar een stil plekje en eens goed afrossen, dat is het enige dat helpt, Bumper;
Hippo (7-11-2015 om 19:19)
Harder aanpakken, zeker, helemaal mee eens, maar gaat dat fout, dan zijn de agenten ineens weer agressievelingen. Kortom, ze kunnen het nooit goed doen.
wim (7-11-2015 om 18:30)
Zulke aanhoudingen moeten veel harder aangepakt worden, moet je nagaan hoe die knul tegen de politie, hoe hij zich verzette, toen hij tenslotte zijn eigen overgaf aan de politie en een verklaring aflegde met geboeide handen kon hij weer vertrekken, dit stel niets voor zoiets moesten ze veel harder aanpakken
ronald (7-11-2015 om 17:26)
de politie worden steeds meer watjes ,sorry hoor ,nadat hy was rustig geworden was mocht hy weg ,geef hem een paar flinke ...... en laat sorry zeggen waar gaan we heen ?
Cookie-instellingen beheren