Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Autobrand Piccardtstraat Goes

Toegevoegd: 08-11-2015, 04.37 uur
De auto liep grote schade op.
De auto liep grote schade op.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In de Piccardtstraat in Goes is zaterdagavond een kleine personenauto in vlammen opgegaan. De brandende Daihatsu Cuore werd rond 21.55 uur opgemerkt.


De brandweer van Goes rukte uit om de brand, die pal naast een pand woedde, te blussen. Omstanders ondernamen al een eerste bluspoging maar dat kon niet voorkomen dat de auto grote schade opliep.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de autobrand. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig getakeld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
daan van oosten (8-11-2015 om 17:46)
misschien moet net als vroeger de schandpaal weer terug op de grote markt dan kan iedereen zijn frustaties kwijt aan de dader(s) als ze die ooit te pakken krijgen
Ronald (8-11-2015 om 11:07)
Hopelijk is dit niet de zoveelste brandstichting, als dit zo moest zijn dan hoop ik dat de daders(s) beseffen wat ze die mensen daarmee aan doen ! Dikwijls zitten de laatste spaarcentjes in de aanschaf van zo'n autootje en ik wens de eigenaar veel sterkte met het verlies van zijn auto.
Cookie-instellingen beheren