Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Personenauto van dijk Lamswaarde

Toegevoegd: 08-11-2015, 05.03 uur
Door: Roland de Jong

LAMSWAARDE - Op de Roversbergsestraat in het Zeeuws-Vlaamse Lamswaarde is vannacht een personenauto van een dijk gereden.


Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeval vond rond 02.15 uur plaats. Direct werden de politie, een brandweerploeg en een ambulanceteam op pad gestuurd. Het voertuig werd schuin op het talud aangetroffen. Er zou niemand ernstig gewond zijn geraakt.

Rond 03.45 uur kon de auto worden geborgen. Bergingsbedrijf Van Haperen heeft het voertuig getakeld. De auto is vermoedelijk total loss. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wes (8-11-2015 om 16:58)
wat ik niet begrijp is dat de brandweer midden in de nacht de sirene aan zet. Het is dan niet druk op de weg op gevaarlijke verkeerspunten oke Het hele dorp was wakker. Dank je wel brandweerman
chuckles (8-11-2015 om 10:12)
zonde van dat blitse karretje en ik 'vermoed' overschatting van de wegomstandigheden, maar dat is speculatief want ik was er natuurlijk niet bij
Cookie-instellingen beheren