Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 423 km

Wielrenner gewond bij val in Goes

Toegevoegd: 08-11-2015, 12.27 uur
De wielrenner is overgebracht naar het ziekenhuis.
De wielrenner is overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een wielrenner is zondag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een valpartij in Goes.


De man kwam omstreeks 11.40 uur ten val op het fietspad bij de kruising van de Anthony Fokkerstraat met de Albert Plesmanweg. Hij kreeg ter plekke eerste hulp en is vervolgens per ambulance afgevoerd.

Voor zover bekend waren er geen andere personen bij het ongeluk betrokken.

Foto's volgen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes Zuid (8-11-2015 om 22:12)
Verrassende plek van het ongeval.. NOT!
marc (8-11-2015 om 20:35)
Beste Gil, Waar in de wegenverkeerswet staat dat een wielrenner op de openbare weg max 24 km/u mag rijden. Nergens in nederland bestaat een bord waarop de maxiumum snelheid 24 km/u is. En op dit stuk weg mag je gewoon 50. Je zit gewoon de toerfietsers zwart te maken. Get a life
olga (8-11-2015 om 19:43)
Ja en bestuurder krijgt de schuld!! Wil niet zeggen dat ik bij deze aanrijding de schuld aan wielrenner geef want weet niet wat er gebeurd is. Maar het grootste deel van de wielrenners rijden als idioten en denken dat de weg of fiets pad van hun is.Daar moet eens iets aan gedaan worden,
Wielrenner (8-11-2015 om 19:38)
Ik rij altijd op het fietspad. En met altijd op. Maar waar kan ik dat vinden dat ik maar 24 km mag rijden? Graag een reactie Gil Bruel . Maar 24 km in d bebouwde kom rij ik el niet, vaak druk en fietser die ook ongestoord willen rijden.
Ron (8-11-2015 om 17:47)
@ Gil Bruel Misschien dat u eerst het bericht moet lezen voor u ongenuanceerd reageert. Er staat duidelijk dat het ongeval plaatsvond op het fietspad en er staat nergens dat de betreffende fietser verkeersregels heeft overtreden, te hard reed etc. Kortom al hetgeen u aangeeft in uw reactie is op nergens op gebaseerd. Dit soort rubrieken zouden mogelijk enige nieuwswaarde kunnen hebben als de reacties gebaseerd zijn op feiten. Dus, denk voortaan even na en als u niets heeft toe te voegen, reageer dan niet.
Joop (8-11-2015 om 16:04)
Actie en reactie....mmmm...interessant als het om je eigen persoontje gaat. In ieder geval, mochten de aardige mensen die me ter plaatse hebben geholpen, dit lezen; Hartelijk dank voor jullie hulp. Ps. detail voor de statuten: fietspad, 15 km/h, eenzijdig. Dank u.
Cookie-instellingen beheren