Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij gezamenlijke controle Terneuzen

Toegevoegd: 13-11-2015, 09.59 uur - Update: 13-11-2015, 10.37 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie en belastingdienst hebben donderdag op de Binnenvaartweg in Terneuzen een gezamenlijke controle gehouden. Daarbij zijn 1133 voertuigen gecontroleerd. De politie deelde daarbij onder andere vier bekeuringen uit. De belastingdienst nam direct negen voertuigen in beslag.


De bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en voor het niet handsfree bellen. De belastingdienst nam in verband met openstaande belastingschulden negen auto’s direct in beslag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C. Kroes (18-11-2015 om 13:02)
Openstaande belastingschulden: je auto wordt gevorderd. Natuurlijk moet men de achterstanden voldoen, maar door het afnemen van de auto, waarmee de bestuurder wellicht zijn/haar inkomen genereert, is de oplossing nog verder van huis. Ik begrijp de logica niet. Het onvermogen van mensen om facturen te voldoen heeft vaak niet met onwil, maar met onmacht c.q. onvermogen te maken. Vooral als het inkomen niet meer in evenwicht is met de hedendaagse basis-uitgaven. Steeds vaker moet men keuzes maken tussen een maaltijd op tafel of een factuur voldoen. Is het niet beter de menselijkheid te bewaren en met de schuldenaar om tafel te gaan zitten, samen zoeken naar een oplossing die wel redelijk is?
Nero (16-11-2015 om 05:17)
heeft er nu niemand in de gaten dat het steeds meer een politiestaat word!
W. Kruit (14-11-2015 om 11:51)
Als een volgauto niet als zodanig herkenbaar is, is het gewoon een weggebruiker. Die zal dan gewoon gecontroleerd worden. Hòe er is staande gehouden, weet ik niet; ik ben er niet bij geweest. Maar het nut van dergelijke actie's is duidelijk. Iemand die geen gordel draagt zal, bij een onverhoopt ongeval zwaarder gewond raken dan iemand die wèl een gordel draagt. De medische kosten die daar uit voortvloeien, worden door ons opgehoest. Wat mensen niet aan belasting betalen, moet door de rest van de bevolking worden bijgepast. Ik moet ook alles betalen, gewoon aanpakken.
Cerebrus (14-11-2015 om 09:46)
Inbrekers hebben vrij spel, maar hier hebben we natuurlijk mankracht genoeg voor.
wim (14-11-2015 om 07:50)
Een goede vangst door controle van belastingdienst negen auto in beslag door open staande belastingschulden, op die manier ben je gauw van je auto af, t is geen leuk thuis komertje.
marco (14-11-2015 om 03:05)
Voor de "mensen" die dit een gepaste actie vinden: het zal moeilijk zijn....maar denk eens 1 keer na, en ga je diep schamen.....mensen worden klemgereden in een rouwstoet voor een vermeende belastingschuld? Dit is respectloos en laag bij de grond. Die mensen zijn op weg om een laatste eer te bewijzen aan een dierbare die ze nooit meer kunnen zien...nooit meer kunnen spreken.....bah! Laat aub zulke walgelijke reacties achterwege.
Cookie-instellingen beheren