Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onruststokers uit bus gezet en aangehouden

Toegevoegd: 15-11-2015, 11.57 uur
Door: Rolf de Feijter

WESTKAPELLE - Agenten hebben op het terrein van een discotheek aan de Grindweg in Westkapelle drie jongens uit Vlissingen aangehouden. Ze waren kort voor hun aanhouding uit een bus gezet en nadat ze weigerden het terrein te verlaten zijn ze gearresteerd.


De dienders waren rond 04.00 uur aanwezig bij de discotheek toen het drietal (16, 16 en 17 jaar oud) onder begeleiding van beveiligingsmedewerkers in de zogenaamde ‘discobus’ werd gezet. In de bus ontstond korte tijd daarna tumult, waarna het trio uit de bus werd gezet.

Eén van de medewerkers van de discotheek vorderde vervolgens dat ze het terrein moesten verlaten. Toen ze hieraan geen gehoor gaven en ook niet de bevelen van de agenten opvolgden zijn ze aangehouden. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal (16-11-2015 om 10:56)
Ze hebben zich misdragen dus het is goed dat ze aangehouden zijn. Ik vind dat daarmee de kous af moet wezen. We zijn immers allemaal jong geweest en als ik naar mezelf kijk heb ik me ook wel eens misdragen vroeger. Gewoon een geldboete van 100E geven of zoiets maar we moeten niet doen of ze een moord gepleegd hebben. Tot woensdag vast houden zoals in de reactie hierboven word vorgesteld gaat mij echt veel te ver
Hans (B) (15-11-2015 om 16:02)
En die ouder,s zitten nu te janken zeker? 16 jaar en dan s,morgens om 4 uur dat geef je denken aan de ouder,s!
Vlissinger (15-11-2015 om 14:03)
Zoiets heet puberen met een tekort aan hersencellen
R (15-11-2015 om 13:14)
Vorderde? haaaahha. Terug naar de jaren 80 als je dan zat te kloten werd je door de uitbater bij je nek gepakt en naar buiten gedonderd. Tegen mensen die zich gedragen vraag je iets beleefd maar toch niet tegen mensen die de boel zitten te verstieren? Hierdoor zijn er geen normen en waarden en gezag meer in Nederland.
Walchenaar (15-11-2015 om 13:14)
I.v.m. drukke werkzaamheden komende woensdag pas vrijlaten........
Cookie-instellingen beheren