Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 241 km

Man aangehouden met drugs in auto

Toegevoegd: 16-11-2015, 12.28 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - Maandagmorgen vroeg is op de Coxstraat in Kapelle een man aangehouden omdat hij drugs in de auto had.


Agenten zagen rond middernacht op het Kerkplein een personenauto rijden. Bij controle van het kenteken bleek dat de eigenaar een bekende van de politie was. Hierop besloten de agenten de auto op de Coxstraat te controleren. In de auto zat alleen de bestuurder. De agenten troffen bij onderzoek enkele grammen hennep aan. Tijdens het fouilleren bleek dat de man ook nog een kleine hoeveelheid cocaïne bij zich had.

Hierop is de 26-jarige man uit Kapelle aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten. Hij wordt vandaag verhoord. De auto is voor verder onderzoek mee naar het politiebureau genomen. De agenten vonden ook enkele honderden euro's. De drugs en het geld zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wessel (17-11-2015 om 20:14)
Nou nou, wat een vangst hoor. Wiet tot 5 gram wordt gedoogd, en een hoeveelheid harddrugs voor eigen gebruik daar wordt je doorgaans ook niet voor veroordeeld. Vindt het wel heel overdreven hoe hard die man aangepakt wordt, zeker aangezien nieteens vermoeden dat hij erin handelt. In Nederland worden drugsverslaafden doorgaans geholpen ipv veroordeeld, dus dit is sowieso een beetje raar. En verder, een paar honderd euro is zo'n bizar hoog bedrag toch niet om bij je te hebben? Wat een topcrimineel zeg...
Cookie-instellingen beheren