Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Politie geeft tips over inbraakpreventie

Toegevoegd: 17-11-2015, 16.36 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Inbraakpreventie experts van de politie geven donderdag 19 november a.s. voorlichting op de inbraakpreventiemiddag op de Mortiereboulevard 8 in Middelburg.


Vanaf 14.00 uur kan winkelend publiek zelfgemaakte foto’s van de sloten van hun voor- en achterdeur (genomen vanaf de binnenkant) en de raamboompjes aan de binnenzijde meenemen om te laten checken door inbraakpreventie experts van de politie.

De middag vindt plaats in het kader van de Nationale Inbraakpreventie Weken, die de hele maand november duren. Het is een gezamenlijk initiatief van de stichting NIPW (Nationale Inbraakpreventie Weken), de Politie, het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) en bouwmarkt Karwei.

De middag duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Meer informatie over onder meer inbraakmethoden en inbraakpreventie kunt u vinden op www.inbraakmislukt.nl


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.J. Meijer (18-11-2015 om 10:14)
Ik wil voordeur-signalering installeren zodat ik bij aanbellen kan zien wie aan de deur staat. Waar vind ik daar gerichte informatie over ?
Cookie-instellingen beheren