Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 114 km

Softdrugs in woning Middelburg

Toegevoegd: 21-11-2015, 00.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Naar aanleiding van overlast meldingen uit de buurt is het Drugs Overlast team Walcheren (DOW) donderdagmiddag een woning in Middelburg binnen gevallen.


Om de woning binnen te komen werd de voordeur geforceerd. In de woning werd vervolgens een hoeveelheid softdrugs aangetroffen.

Tevens heeft het DOW vorige week een man aangehouden die werd verdacht van het dealen in harddrugs. De man had een grote hoeveelheid geld, verschillende telefoons en een kleine hoeveelheid softdrugs bij zich.

Mensen die vermoedden dat er in hun buurt drugs gedealt wordt kunnen dit melden via 0900-8844 ter attentie van het DOW. Anoniem kan dit via Meld Misdaad Anoniem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Spinhuisweg (24-11-2015 om 09:41)
Garageplein achter Spinhuisweg van poorteshove staat er ook altijd een auto die aan het wachten is op zijn spul.. Meneertje met de fiets komt eraan, ze geven het aan mekaar over en weg zijn ze. Goed voorbeeld voor de kinderen die daar spelen. Als je belt zijn ze allang weg.
Helena (22-11-2015 om 13:58)
. Hoe ik zie dat ze aan het dealen zijn de bekende zakjes die overgegeven worden scooters die heen en weer rijden kijk ben niet blind. of zouden ze elkaar gewoon veel zakgeld geven? we blijven melding maken dat ze weer in middelburg bezig zijn ze weten ervan en dan denk ik controleer elke avond en niet op steeds hetzelfde tijdstip ze seinen elkaar als politie komt.
Petra (21-11-2015 om 16:08)
het was om kwart voor 9 's avonds. we schrokken van die grote klappen en daarna men met de zaklantaarns door het huis schijnen
. (21-11-2015 om 14:15)
@helena hoe ziet dealen en volgens jou uit? Blijf politie bellen. Zij moeten op iedere melding rijden. Of je melding wordt volgens mij gewoon vast gelegd. O ja misschien een melding maken en dan ook vertellen welke stad. Denk ik. Ps goed dat de politie iets doet aan die drugs. Word er misselijk van als ik er alleen al aan denk.
Helena (21-11-2015 om 00:40)
kom sávonds eens een kijkje nemen op parkeerplaats bij de thibautstraat achter de emte, wordt iedere avond gedeaild onder een felle lantaarnpaal wordt niets aan gedaan politie komt vraagt id kaart een gaat weer ze bezorgen overlast door intimiderend gedrag harde muziek en rotzooi
Cookie-instellingen beheren