Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Laagvliegend vliegtuig over Zeeland

Toegevoegd: 22-11-2015, 11.28 uur
Door: Omroep Zeeland

MIDDELURG - De eerste welkomstvlucht van de nieuwe Dreamliner van KLM ging zondagmorgen boven Zeeland. Het toestel vloog dermate laag dat er verschillende verontrustende berichten op sociale media verschenen. Bij de politie kwamen al direct ruim tien meldingen binnen.


De eerste vlucht vertrok vanaf Schiphol. Het toestel kwam bij Renesse Zeeland binnen en vloog via de Walcherse en Zeeuws-Vlaamse kust de Westerschelde op. Boven Terneuzen keerde het om en vloog dezelfde route terug.

De Dreamliner is het nieuwe paradepaardje van KLM. Het vliegtuig is zuiniger dan zijn voorganger en dus goedkoper. Om 12.00 uur en 15.30 uur houdt de Dreamliner nog een welkomstvlucht. Maandag maakt de Boeing 787 zijn eerste commerciële vlucht richting de Golf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-11-2015 om 18:22)
ik hoop dat het voordeel in de brandstof zit en niet in het onderhoud want ik vermoed de vele ongelukken tegenwoordig die gebeuren ook een deel uitmaakt aan bezuinigingen die de laatste tijd voorkomen, de vliegtuigen maken meer
Brian (23-11-2015 om 11:46)
Misselijke actie van KLM ! iedereen is extra gespannen deze dagen en dan doe je zoiets. on begrijpelijk. Vervolgens deed het vliegtuig boven Rotterdam eerst iedereen scherp controleren tijdens Feyenoord - FC Twente en dan meters boven de Kuip gaan vliegen KLM heeft iedereen nerveus en bang gemaakt en voor paniek gezorgd.
W. Kruit (23-11-2015 om 10:28)
Met de aanslagen in Parijs nog vers in het geheugen en met de beelden van de vliegtuigen van 9/11 nog op het netvlies, een begrijpelijke ongerustheid. Hier in de delta, zonder grote vliegvelden in de buurt, zien we vrijwel geen laagvliegende verkeersvliegtuigen. De KLM had die vlucht dus wel even kunnen vermelden in de plaatselijke media. Dat had veel onrust kunnen voorkomen...
Zeeuwsvlaamse (22-11-2015 om 13:35)
hadden ze wel ff mogen laten weten via de media, dan had al die consternatie vanmorgen niet gehoeven.
Cookie-instellingen beheren