Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Auto's van de weg door gladheid

Toegevoegd: 22-11-2015, 11.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tijdens winterse buien zijn zondagochtend diverse auto's van de weg geraakt.


Op de N61 in Zeeuws-Vlaanderen raakten vijf of zes auto's van de weg. Op de A58 ter hoogte van Goes kwam een auto in de sloot terecht. Het is hier onduidelijk of gladheid de oorzaak is van het ongeval. Ook op de N57 raakte een automobilist van de weg.

Voor zover bekend zijn er bij de ongevallen geen personen gewond geraakt. Het advies is om tijdens winterse buien de snelheid aan te passen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Argus (23-11-2015 om 19:56)
Oorzaak van het van de weg raken tijdens winterse buien of gladheid is het feit dat de bestuurders hun snelheid of stuurgedrag niet hebben aangepast aan de geldende omstandigheden ter plaatse . Gladheid is een omstandigheid.
A Cijvat (22-11-2015 om 12:38)
Wel zout opslaan, rustig doorslapen en niet preventief strooien. Ga zo ver der Nederland en alles komst goed.
Cookie-instellingen beheren