Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Man bedreigd met mes en beroofd

Toegevoegd: 22-11-2015, 11.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Zaterdagmiddag is een man in een woning aan de Grootmajoorstraat in Sas van Gent met een mes bedreigd en van zijn portemonnee met geld beroofd. Het incident deed zich rond 17.30 uur voor.


Het 23-jarige slachtoffer huurt een kamer aan de Grootmajoorstraat. Hij lag te slapen en plotseling stonden twee mannen in zijn kamer. Een van de mannen kende hij. Deze man bedreigde hem met een mes. Het slachtoffer verweerde zich en raakte aan zijn hoofd en een arm licht gewond. De mannen sloegen op de vlucht en namen een portemonnee met geld mee.

Het slachtoffer meldde het voorval aan de verhuurder van de kamer, die de politie waarschuwde. De 23-jarige man deed aangifte bij de politie. De eigenaar van het pand deed aangifte van vernieling van twee ramen en een kast.

Om 20.20 uur werd in een woning aan de Tramstraat een 23-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van de beroving en is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren