Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven bekennen meerdere inbraken

Toegevoegd: 25-11-2015, 16.55 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT PHILIPSLAND - De twee mannen die op 10 november jl. op heterdaad betrapt zijn tijdens een inbraak in de kantine van de plaatselijke voetbalvereniging blijken nog meer op hun kerfstok te hebben.


Goederen teruggevonden
Dit komt naar voren uit de verhoren met de 18-jarige jongen en de 26-jarige man uit de gemeente Tholen. Zij hebben meerdere inbraken bekend. Zo hebben zij o.a. ingebroken in een woningen en twee schuren in Halsteren, een schuur in Kruiningen en nog twee inbraken in sportkantines in Yerseke en Kruiningen. Bij doorzoeking van hun woningen zijn diverse gestolen goederen teruggevonden.

Derde aanhouding
Daarnaast hebben hun verklaringen ook geleid naar een 26-jarige man uit Sint-Maartensdijk. Deze is op 16 november jl. aangehouden en inmiddels door de Rechter-commissaris in bewaring gesteld. Tijdens het onderzoek zijn twee loodsen in Sint-Maartensdijk doorzocht. In één van deze loodsen is zwaar vuurwerk en diverse soorten munitie aangetroffen. De eerste twee verdachten zijn gisteren in voorarrest geplaatst. De recherche sluit niet uit dat er met de aanhouding van deze mannen nog meer inbraken in Zeeland worden opgelost. Het onderzoek loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren