Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Zeven messen bij controle kluisjes op school

Toegevoegd: 25-11-2015, 19.40 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In het kader van 'een Veilige school', op verzoek van praktijkschool De Sprong en VSO De Argo in Terneuzen, heeft de politie woensdagmorgen geassisteerd bij een kluisjes-, jassen- en tassencontrole.


Het ging in totaal om 230 leerlingen op drie locaties. Resultaat: 7 messen, waaronder 5 zakmessen. Eén leerling werd, in opdracht van de officier van justitie, aangehouden voor verboden wapenbezit (knipmes met stootplaat). Hij wordt doorverwezen naar bureau Halt.

De aangetroffen messen worden allemaal vernietigd. Er werden geen drugs en ook geen vuurwerk aangetroffen. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuws meisje (25-11-2015 om 21:41)
Sjonge waar gaat dit naar toe? Zitten ze al op " speciaal" onderwijs houden ze zich nog met zulke dingen bezig. T was beter dat ze hun hoofd eens in de boeken steken, komt er misschien nog iets van ze terrecht ,ipv met messen rond te lopen. Opsluiten leren ze t af hopelijk. Deze kids worden een gevaar voor de maatschappij later.
Cookie-instellingen beheren